Her kan du melde deg på restplasser fram til 9.juni!

 

Robot Camp

Har du lyst til å prøve nye kule roboter? Ønsker du å lære om hvordan du programmerer og bygger roboter? Da er Robot Camp noe for deg! På Kongsberg Vitensenter arrangerer vi i år sommerskole med Robot Camp for deg som går i 5.-8. trinn våren 2021. Gjennom uken blir du, gjennom lek og gøye aktiviteter, kjent med flere forskjellige typer roboter og hvordan de virker.  Noen av robotene vi skal jobbe med er Sphero, Lego Spike og Microbit – Bit:bot. Alle deltakerne får også kule t-skjorter som passer til kurset. Og du – siden det er sommer blir det selvfølgelig is! 

Meld deg på kurset  i Hvittingfoss i uke 26 HER

Meld deg på kurset på Kongsberg i uke 31 HER

Tech Camp 

Er du kreativ og nyskjerrig på programmering er Tech Camp noe for deg! Kongsberg Vitensenter arrangerer i år Tech Camp for deg som går i 9. – VG1 våren 2021. Gjennom uken får du en innføring i programmering og muligheten til å jobbe med mange spennende roboter. Du skal også få bygge og programmere din helt egen robot! 

Meld deg på kurset i uke 26 HER

Skaperskole:

Skaperskole er for deg som liker gøyale aktiviteter og går i 5.-8.trinn våren 2021. På skaperskolen får du bli med på en spennende og engasjerende sommerskole med massevis av praktiske og morsomme oppgaver. På skaperskolen får du la kreativiteten flomme i flere ulike prosjekter hvor du både bygger forskjellige ting, programmerer og animerer. Alle deltakere får kule t-skjorter og det blir selvfølgelig is – det er jo tross alt sommer!

Meld deg på kurset i uke 25 HER

Meld deg på kurset i uke 32 HER

Skaperverksted:

Har du mange gode ideer men trenger kanskje litt hjelp med å gjennomføre de? På skaperverksted får prøve deg på mange forskjellige små prosjekter hvor du lærer deg teknikker som hjelper deg til å sette ideene dine ut i virkeligheten. Slipp kreativiteten løs i en spennende, inkluderende og morsom atmosfære hvor du med hjelp fra våre veiledere lærer deg å skape akkurat det du ønsker. Alle deltakere får kule t-skjorter og det blir selvfølgelig is – det er jo tross alt sommer!

Meld deg på kurset i uke 26 – FULLT

Meld deg på kurset i uke 31 HER