På Kongsberg Vitensenter jobber det engasjerte ansatte. Her finner du informasjon om oss

Ingvild

Ingvild er faglig leder for Kongsberg Vitensenter. Hun har bakgrunn som lærer og dataingeniør. Ingvild er en dyktig leder som er flink å organisere Vitensenteret slik at aktiviteter og arrangementer blir gjennomført på en fornuftig og god måte.

Bjørn

Bjørn er vår alt-mulig-mann og fikser det meste! Bjørn har en stor interesse for å finne opp å skape nye ting. Han er en svært kreativ sjel som med sine «Petter-Smart» oppfinnelser sprer både humor og glede, samt skaper interesse blant barn og unge som er innom på Vitensenteret.

Anders

Anders har bakgrunn fra Animal management (dyrefag) og pedagogikk og har jobbet som lærer. Han har en stor interesse for dyr, natur, biologi og kjemi.

Enya

Enya er det nyeste tilskuddet ved Kongsberg Vitensenter. Hun er utdannet lærer og har jobbet mye med ulike typer undervisning og er nysgjerrig og er glad i å utforske.

Vegar

Vegar er positiviteten selv og er vår flinke veileder. Han jobber spesielt for at alle skal ha det bra og føle seg inkludert på Kongsberg Vitensenter. Han har studert grafisk design – film design og holder på å utdanne seg til barne- og ungdomsarbeider.  Vegar er veldig kreativ og har et godt øye for det estetiske.

Mats

Mats er vår programmeringsmann! Han studerer Ingeniørfag – Data og er engasjert i programmering. Han er med på kodeklubben ved Kongsberg Vitensenter og er også vår representant ved kodeklubbene i Hvittingfoss og Flesberg.